4 μπιφτέκια - 7 μονάδες το κάθε μπιφτέκι
1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1 κουτ. σούπας λάδι
1 κουτ. γλυκού ξύδι
2 κουτ. γλυκού μαγιονέζα light
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
1 κουτ. σούπας σάλτσα ντομάτα
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 κουτ. σούπας τριμμένη φρυγανιά
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Βάζουμε τα μπιφτέκια σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο πάνω κάτω, στους 200 βαθμούς για περίπου μισή ώρα. Γυρίζουμε τα μπιφτέκια από την άλλη πλευρά και ψήνουμε άλλα 10' περίπου.
Υλικά
500 γρ. κιμά από κοτόπουλο1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1 κουτ. σούπας λάδι
1 κουτ. γλυκού ξύδι
2 κουτ. γλυκού μαγιονέζα light
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
1 κουτ. σούπας σάλτσα ντομάτα
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 κουτ. σούπας τριμμένη φρυγανιά
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε πολύ καλά όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια. Αφήνουμε λίγο στο ψυγείο να σφίξει και πλάθουμε 4 μπιφτέκια. Επειδή ο κιμάς από κοτόπουλο κολλάει και πλάθεται δύσκολα, είναι πιο εύκολο αν φοράμε γάντια.Βάζουμε τα μπιφτέκια σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο πάνω κάτω, στους 200 βαθμούς για περίπου μισή ώρα. Γυρίζουμε τα μπιφτέκια από την άλλη πλευρά και ψήνουμε άλλα 10' περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου